I'm looking for

LED Section

LED Section logo
Kattegatvej 39 , Nordhavn- 2150
Copenhagen , Denmark  Denmark
Today (Thursday) Open 9:00 AM to 5:00 PM

LED Section - Nordhavn

EDSECTION er en danskejet virksomhed grundlagt i 2007. Virksomheden leverer lyskilder til virksomheder, elektrikervirksomheder, kommuner, organisationer og vores forhandlernetværk i Danmark, Sverige, Norge og England. Vi servicerer desuden kunder over hele verden. Vores USP er produktion af energibesparende belysning baseret på lysdioder. Besøg os i dag for det største udvalg af beboelsesbelysning samt indendørs og udendørs belysningsarmatur. 100% kundetilfredshedsgaranti på alle produkter og services vi tilbyder. Se mere info på: http://ledsection.com

Business Operation Hours
Monday 9:00 AM to 5:00 PM
Tuesday 9:00 AM to 5:00 PM
Wednesday 9:00 AM to 5:00 PM
Thursday 9:00 AM to 5:00 PM
Friday 9:00 AM to 5:00 PM
Saturday 9:00 AM to 5:00 PM
Sunday 9:00 AM to 5:00 PM


Additional Information

Hos LEDSECTION er vi dedikeret til LED-baserede belysningsprodukter, som efter vores mening er en af markedets mest energieffektive belysningsløsninger. Vi er LED-specialister og har siden 2007 designet lamper og pærer i moderne designs med høj komfort og i gennemført kvalitet, ligesom vi har solgt produkter fra vores egne agenturer siden 2005.  Brug et øjeblik på websitet og få overblikket over vores LED-kollektion. En kollektion, der bærer præg af moderne designs, avanceret teknologi samt unik innovation.

Product and Services

Mange af vores produkter er designet og dimensioneret i Danmark, Spanien og England - og vi benytter kun de absolut bedste materialer i en kvalitet, som gør det muligt at yde enestående produktgarantier. Vi har en mindre projektafdeling som yder gratis rådgivning i belysning og optimering af belysningsanlæg. Vores projektafdeling arbejder på at skabe funktionelle og æstetiske miljøer som overholder dansk lovgivning. Vi planlægger både indendørs og udendørs belysningsprojekter.

Languages Spoken

English

Payment Options

Visa,Master Card,Cash,Check

Videos uploaded by LED Section

  • Photo of LED Section
  • Photo of LED Section
  • Photo of LED Section
  • Photo of LED Section
  • Photo of of LED Section
Recent Tweets

Write a Review For LED Section

Rating :
stars
* Review Title

* Review